U kan CD's, foto's, enz bestellen via dit e-mail adres.
U wordt dan gecontacteerd en enkele dagen later kan u de bestelling bij u thuis verwachten !

U kan Marc Dex uiteraard boeken voor een optreden.
Dit kan gaan van enkele liedjes tot een volledige show, solo of met andere artiesten samen.

MARC DEX :

Brengt zijn gekende luister- en levensliedjes waaronder natuurlijk "Oh Clown" en weet met zijn meer dan 35 jaar ervaring als geen ander de mensen te boeien en te amuseren. Ook de presentatie van de artiesten is in handen van Marc.

ROLANDO :

Een muzikale clown die met zijn fratsen en grollen iedereen aan het lachen zal brengen.Ook weet hij op een sublieme manier
diverse originele instrumenten te bespelen.

ANITA & MARCEL :

Anita is een klassezangeres,die elk genre kan zingen. Van meezinger tot het mooiste musicalnummer. Door haar op een subtiele en gevoelige manier gebracht.
Marcel zal zorgen voor de komische noot samen met Anita en solo, en waarbij hun aktie's de mensen zeker hun lachspieren zullen aktiveren, waarbij het visuele aspect de bovenhand houdt.

Podium :

HERINNERINGEN MET MARC DEX

Mooie liedjes met een lach en een traan,van nu en vroeger,die heel wat herinneringen oproepen en ons doen terugdenken aan onze jeugdjaren.Hierbij mag natuurlijk 'Oh Clown' niet ontbreken.Het publiek wordt aktief betrokken in dit programma en meezingen is de boodschap.Zangeres Anita brengt een waaier van meezingers en een ode aan Vera Lynn.

Meer Info

Marc Dex
Vinkendreef 3
2360 Oud-Turnhout
Tel. : (0032) (0) 14 45 22 00
email : dex@telenet.be


® MarcDex.be - 2006 / Website : Jova Solutions